OPLEIDINGEN

  • Hulpkok

 

Inhoud

De hulpkok voert voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Hij verwerkt ingrediƫnten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Hij bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. Hij organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerker.

 

 

Vooropleiding

Keukenmedewerker

 

 

Duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

 

 

Vestiging

Arendonk

Beerse

Turnhout

 

 

Certificaten / Attesten

  • Hulpkok

 

Inschrijven

 

Afdeling ARENDONK 014 43 16 52  |  Afdeling BEERSE 014 61 54 42  |  Afdeling HOOGSTRATEN 03 340 40 15 Afdeling TURNHOUT 014 42 87 06